Ibra dal před reprezentací přednost Osasuně

Ibra v zápase proti Levante (© marca.es)

Osasuna nebude na přelomu listopadu a prosince postrádat útočníka Ibrahimu, jenž upřednostnil klubové povinnosti před reprezentací Senegalu.

Africký stát čeká v této době kvalifikace o historicky první postup na olympijské hry 2012, což by pro jedenadvacetiletého fotbalistu znamenalo, že přijde o ligové zápasy proti Espanyolu, Betisu a Málaze.

"Mám reprezentaci v srdci, ale teď se musím soustředit na Osasunu, protože když dostanete šanci, musíte ji využít až do konce. Nemůžu si dovolit na patnáct dnů odjet. Budu spoluhráče z národního týmu podporovat a modlit se, aby postoupili," vysvětloval Ibrahima, který se v hierarchii útočníků Rojillos posunul před Kike Solu a v posledních kolech La Ligy nechyběl v základní sestavě.

"Musím se ještě hodně zlepšit, abych si v Osasuně udělal jméno. Na odpočinek nemyslím, na ten bude čas po sezóně. Teď chci pomáhat týmu. Sezónu jsme začali dobře, můžeme si dovolit dívat se více dopředu v tabulce než dozadu."

Ibra nastoupil v letošním ročníku Primery k sedmi zápasů, z toho čtyřikrát jako člen základní sestavy. Na kontě má tři přesné zásahy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace