Ibrahimović se vysmál Messimu a Cristianu Ronaldovi

Zlatan Ibrahimović a Lionel Messi, když byli spoluhráči (© marca.es)

Zlatan Ibrahimović září v dresu francouzského PSG, stíhá však posílat i jedovaté vzkazy do Španělska.

Ty nejčastěji míří do Barcelony, klubu, se kterým se 31letý forvard rozešel v roce 2010 po jediné sezóně. A ne v dobrém. Proto nevynechá jedinou možnost, jak se do bývalých spoluhráčů a Pepa Guardioly pustit.

Tentokrát to schytal Lionel Messi, Ibrahimović se opřel do jeho výšky: "Messi má možná čtyři Zlaté míče, ale já si mohu koupit čokoládovou tyčinku z automatu, aniž bych si musel dávat pod nohy bednu."

"Kdybych kopal tolik penalt jako Messi, dal bych 90 gólů za rok," prohlásil Švéd poté, co Messi v prosinci překonal 85gólový rekord Gerda Müllera. Ani tak by Ibrahimović Argentince netrumfnul, neboť Messiho historický zápis se zastavil na 91 brankách... 

Ušetřen tentokrát nezůstal ani Cristiano Ronaldo. Na adresu Portugalce ve službách Realu Madrid, který byl v pořadí Zlatého míče v posledních letech vždy až za Messim, Ibrahimović utrousil: "Nezasloužil si být mezi třemi finalisty. Je minimálně deset lepších hráčů, než je on. Ale Cristiano Ronaldo se může cítit privilegovaný, protože když oceňují Messiho, vždy to vidí z první řady."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace