Ideální sestava 22. kola Primera División

Ideální sestava 22. kola Primery (© ligabbva.com)

Kdo nejvíce zářil v uplynulém kole Primera División? Na to odpoví ideální jedenáctka.

Sevilla - Villarreal byl jedním z nejhezčích zápasů víkendu, což se promítlo i do složení elitního týmu. Diego López posunul svými zákroky žluté k výhře, Borja Valero ve druhém poločase nechyběl u ničeho, takže dvě zasloužené místenky putují do Villarrealu. I poražení však mají zastoupení, a to díky Jesúsu Navasovi.

Ve skvělé formě pokračuje nestárnoucí Carles Puyol z Barcelony, Sergio Ramos z Realu Madrid v derby proti Getafe nejen poctivě bránil, ale také vstřelil rozhodující gól. Složení obrany doplňují stoper Athleticu Javi Martínez, jenž se stejně jako jeho madridský kolega radoval z branky, a spolehlivý Casado z Raya Vallecana.

Mezi křídly zaujal Slovák ve službách Espanyolu Weiss, který si začíná získávat srdce fanoušků. Znovuzrozený Chori Castro z Mallorcy, ve skvělé střelecké formě hrající Fernando Llorente z Athleticu a barcelonský objev Tello jedenáctu nejlepších uzavírají.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace