Iniesta a Fàbregas režírovali obrat proti Chile

Fàbregas se stal klíčovou postavou zápasu (© marca.es)

Fotbalisté Španělska zdolali v přátelském utkání Chile 3-2, přestože o poločase prohrávali 0-2.

Vicente del Bosque nasadil očekávanou sestavu, tedy s Javi Martínezem na pozici stopera, což se ale neukázalo jako ideální varianta. V prvním dějství totiž postrádala La Roja obvyklou lehkost při kombinaci a obrana působila až příliš propustným dojmem.

Toho Chilané využili hned ve dvou případech. Nejprve Isla parádní křížnou ranou nedal Casillasovi šanci, aby se později prosadil také Vargas, jenž si brankáře Realu Madrid položil a zakončoval do opuštěné svatyně. Kdyby dobře hrající Alexis Sánchez těsně před poločasem nemířil z hranice vápna vedle, mohlo být ještě hůře.

Španělsko v prvním poločase nebylo příliš nebezpečné, což ve druhém změnilo zejména díky střídajícím Iniestovi a Fàbregasovi. Iniesta vstřelil kontaktní gól přesnou střelou k tyči a asistoval Fàbregasovi na vyrovnání, při kterém se Chilané dožadovali odpískání faulu.

V závěru byl vyloučen Contreras za ostrý zákrok na Cazorlu. La Roja přesilovku využila v nastaveném čase, když Arbeloa přihrál pád a přísnou penaltu proměnil nadvakrát Fàbregas. Utkání zakončila strkanice, při níž se Arbeloa pustil do obrany Iniesty. Zdá se, že spory mezi Realem Madrid a Barcelonou reprezentaci neovlivnily.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace