Iniesta trestu od UEFA unikl, Cazorla a Nilmar ne

Santi Cazorla (© as.com)

UEFA opět trestala, a to Villarreal a jeho hráče Santi Cazorlu a Nilmara. Naopak záložník Barcelony Andrés Iniesta peněžitému postihu unikl.

Žlutá ponorka musí zaplatit pokutu ve výši 60 tisíc eur a Cazorla a Nilmar po 20 tisících eur. Důvodem jsou žluté karty, které si oba hráči úmyslně vynutili v prvním utkání čtvrtfinále Evropské ligy proti nizozemskému Twente, které Villarreal na stadionu El Madrigal porazil vysoko 5-1, aby nemohli z disciplinárních důvodů nastoupit v odvetě, která byla už pouze formalitou, a do semifinále proti Portu zásahli s čistým štítem.

Za stejné počínání byl na konci listopadu loňského roku potrestán i Real Madrid a jeho trenér José Mourinho se svými svěřenci Sergiem Ramosem, Xabi Alonsem, Ikerem Casillasem a Jerzym Dudkem.

Identická hrozba visela i nad Andrésem Iniestou, jenž se úmyslně vykartoval na odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck, UEFA však barcelonskému záložníkovi žádný postih nevyměřila.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace