Isco lituje, že z Realu Madrid neodešel dříve

Isco Alarcon v ligovém utkání v dresu Betisu

Rodák z Malagy, který v letošní sezóně září v dresu Realu Betis, a konečně má zase vše, po čem toužil, si fotbal opět užívá. Na hřišti překypuje sebevědomím a nepříliš výraznou kariéru v Realu Madrid již hodil za hlavu. Lituje pouze jediné věci, že se neodhodlal z Realu odejít daleko dřív a ztratil tak důležité měsíce, když ne roky.

Francisco Román Alarcon Suárez, známý ve fotbalovém světě jako Isco, zažívá po přestupu do Realu Betis zcela novou realitu. Navzdory nedávné porážce klubu v utkání s Barcelonou, která ukončila sérii dobrých klubových výsledků, je španělský záložník se startem sezóny spokojený a po letech klopýtání v Realu Madrid a Seville, opět ukazuje, že má fotbalu ještě co dát.

Isco se v exkluzivním rozhovoru pro arabský deník Koora podělil o své názory na současného zaměstnavatele a vrátil se k minulosti v dresu Realu Madrid. Odhodlání a radost ze hry čiší doslova z každého slova poté, co záložník čelil těžkým časům v nejdříve v Realu a později v Seville. Po odchodu z posledního klubu se musel zaměřit zejména na svou fyzickou kondici, ale jak se zdá, vrátil se silnější než kdy předtím.

Mám pro svou profesi vášeň, fotbal je to, co miluji, a když jsem se rozhodl na pár měsíců přestat, bylo to jen proto, abych se připravil lépe po všech stránkách. Nemám pocit, že by se mnou v posledních letech bylo zacházeno nespravedlivě. Fotbal je složitý a člověk se musí umět přizpůsobit každé situaci. Je ale pravdou, že jsem měl z Realu odejít daleko dříve, protože konkurence v klubu byla extrémně vysoká,“ zhodnotil své působení v královském klubu Isco, který i přes malé vytížení během deset sezón v klubu na zkušenost v Realu nahlíží pozitivně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace