Isco si vybírá mezi Realem Madrid a Manchesterem City

Isco (© as.com)

Budoucnost Isca leží mimo Málagu, což přiznává i samotný hráč, jenž se rozhoduje mezi nabídkami Realu Madrid a Manchesteru City.

"Ano, mám na stole nabídky od těchto dvou klubů. Chci se rozhodnout rychle, protože mám v Málaze smlouvu. Je pro mě důležité, aby rozhodnutí bylo nejlepší pro mě i pro Málagu," uvedl Isco, jehož výkupní klauzule má hodnotu 35 milionů eur.

"Nebudu se rozhodovat podle herního stylu mužstva, protože jednotlivec se vždy musí podřídit celku. Mám určité charakteristiky, ale přizpůsobím se jakékoliv taktice."

Podle médií má větší šanci na získání mladé hvězdy Manchester City, a to i díky postavě Manuela Pellegriniho, kterého klub získal na lavičku právě z Málagy.

Jedenadvacetiletý ofenzivní záložník potvrzuje své kvality i na právě probíhajícím mistrovství Evropy hráčů do 21 let, kde pomohl týmu do finále, v němž čeká Španělsko Itálie. Isco je hlavním adeptem na cenu pro nejlepšího hráče turnaje. "Nemá cenu lhát, samozřejmě mě to motivuje, ale hlavní je, abychom zvítězili," říká.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace