Italská liga chce do vedení Javiera Tebase

Javier Tebas (© marca.es)

La Lize se pod vedením Javiera Tebase daří, což sledují i v Itálii. Právě vedení tamější Serie A by proto chtělo 55letého funkcionáře zlákat do svých řad.

A to již od příští sezóny, přestože má Tebas jako šéf La Ligy smlouvu do roku 2021 s platem 629 tisíc eur a dalších 250 tisíc eur v bonusech. V novém působišti by si přišel na 1,2 milionu eur, připraven je pro něj kontrakt na čtyři roky. Dalších 600 tisíc eur je pak vyhrazeno na asistenta, kterého by si mohl přivést.

Italská strana obdivuje rozkvět, jaký se se španělskou ligou Tebasovi povedl. La Lize se daří lépe než kdy jindy, zvyšuje se její návštěvnost, sledovanost napříč všemi kontinenty, ekonomické zdraví klubů i příjmy z televizních práv. Podobné cíle má vytyčené i Serie A a Tebas by měl být tím, kdo jich pomůže dosáhnout.

Pokud je Tebasovi něco vytýkáno, tak je to neznalost angličtiny a politické ideály blížící se extrémní pravici. Přesto roste v Itálii optimismus, že dojde k dohodě a Tebas pomůže získat Serii A větší popularitu i příjmy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace