Jako Ferrari a Porsche, říká Cristiano Ronaldo k rivalitě s Messim

Cristiano Ronaldo, nebo Lionel Messi? (© sportnomics.com)

Cristiano Ronaldo, nebo Lionel Messi? Na věčnou otázku nabídl svou odpověď Portugalec ve službách Realu Madrid.

"Nemůžete porovnávat Ferrari a Porsche, protože mají jiný motor," zvolil Cristiano Ronaldo přirovnání ze světa automobilů. "Už jsem z toho trochu unavený. Nejde o to, kdo je lepší. Nemám rád, když jsem s někým porovnáván. Někdo říká, že jsem lepší já, další zase tvrdí, že je to Messi. Myslím, že v současné chvíli to jsem já. Messi se snaží dělat vše nejlépe pro Barcelonu, já pro Real Madrid. Když se lidé podívají na čísla, řeknou si, že jsou neuvěřitelná. Překonali jsme naše gólové rekordy, je to fantastické. Vzájemně se motivujeme."

Real Madrid přerušil nadvládu Barcelony v posledních třech letech a stal se novým králem králem španělské kopané. Cristiano Ronaldo k tomu říká: "Čísla mluví sama za sebe. Rozdíl devíti bodů je ve Španělsku velký, proto si myslím, že jsme hráli lépe než Barcelona. Před měsícem jsme na Nou Campu vyhráli 2-1, což je těžké pro každého. Proto považuji v současné chvíli za lepší tým Real Madrid, ale také oni mají skvělé mužstvo."

Na desátý titul v Lize mistrů si naopak Real Madrid musí počkat, v semifinále letošního ročníku vypadl s Bayernem Mnichov na pokutové kopy. Jeden z nich neproměnil právě nejdražší hráč světa, což označil za "jeden z nejhorších momentů v kariéře".

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace