Javi Martínez přestoupil do Bayernu Mnichov

Javi Martínez (© marca.es)

Javi Martínez už není hráčem Atthleticu. Bayern Mnichov na svých webových stránkách potvrdil, že hráče získal do svých řad.

A to výměnou za 40 milionů eur, což byla výše výkupní klauzule. Bavorský celek se snažil s Athleticem dohodnout na nižší cifře, Baskové však byli neústupní. Javi Martínez se tak stal nejdražší posilou v historii Bundesligy, když v čele pomyslného žebříčku nahradil Maria Gómeze, za něhož Bayern před třemi lety zaplatil 30 milionů eur, a po Torresovi a Mendietovi třetím nejdražším přestupem španělského fotbalisty.

Třiadvacetiletý záložník či stoper už v novém působišti úspěšně prošel zdravotní prohlídkou, po níž podepsal smlouvu na pět let. Končí tak několikatýdenní seriál spekulací o budoucnosti španělského reprezentanta.

"Mám radost, protože Bayern je skvělý klub s bohatou historií. Těším se, až obléknu jeho dres," nechal se slyšet Javi Martínez, jenž strávil na San Mamés šest let.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace