Javi Martínez se údajně proplížil do Lezamy, hráč to odmítá

Javi Martínez (© marca.es)

Spolupráce Athleticu a Javi Martíneze nebyla ukončena v dobrém, dalším jádrem sporu je hráčova údajná noční vizita Lezamy.

Reprezentační obránce či záložník před několika týdny přestoupil do Bayernu Mnichov, který zaplatil jeho výkupní klauzuli ve výši 40 milionů eur. Baskové zvažují, že na bavorský celek podají oficiální stížnost, neboť Javi Martínez se v novém působišti podrobil lékařské prohlídce, aniž by k tomu měl svolení Athleticu, jemuž v té době ještě patřil.

Další kapitola napjatých vztahů mezi oběma stranami byla napsána v noci ze soboty na neděli. Podle zprávy bezpečnostní agentury hlídající prostory Lezamy, přelezl Javi Martínez v 00:15 plot, aby si z tréninkového centra, které bylo přes víkend zavřené, odnesl osobní věci. A protože o tom nikoho neinformoval a neměl od klubu povolení, člen ochranky jej "načapal".

Samotný fotbalista se nařčení z nočního dobrodružství brání na svém Twitteru: "Je neuvěřitelné, že někdo věří v pravdivost této historky. Přišel jsem do Lezamy v sobotu mezi desátou a půl jedenáctou a normálně mi otevřeli. Že bych se tam plížil jako zloděj? O tom nemůže být řeč."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace