Javi Varas stále věří v Ligu mistrů

Javi Varas při tréninku (© as.com)

Sevilla veze z Valencie po výhře 1-0 tři důležité body, které podle Javi Varase dávají Andalusanům naději poprat se o Ligu mistrů.

"Byl to pěkný zápas, oby týmy měly hodně šancí. Něco podobného jako před týdnem proti Barceloně. Tři body nám hodně pomohou, zasloužili jsme si vyhrát," uvedl Javi Varas, jenž byl jedním z hrdinů dobytí Mestally.

Mladý gólman Sevilly ale odmítl, že by byl hlavním strůjcem vítězství: "Je to zásluha celého týmu, který předvedl velmi dobrý výkon. Já dělal jenom svoji práci."

Sevilla se tlačí na místa zaručující postup do Evropské ligy, Javi Varas ale vyjádřil přesvědčení, že Andalusané mohou usilovat i o Ligu mistrů, přestože na ni ztrácejí plných 12 bodů. "Dostat se do Ligy mistrů bude složité, protože to bodové manko je hodně velké, ale musíme jít od zápasu k zápasu a bojovat až do poslední možné chvíle. S trochou štěstí se to může podařit."

Nervionenses se po reprezentační přestávce střetnou na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána se sestupem ohroženou Zaragozou, jejíž barvy hájí český stoper Jiří Jarošík.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace