Je důležitým hráčem, zůstane v Realu Madrid, reaguje Zidane na Iscova slova

Isco a Zidane (© as.com)

V médiích se po utkání mezi Španělskem a Argentinou (6-1) hodně rozebíralo prohlášení Isca, na které nyní zareagoval i Zinédine Zidane.

Isco předvedl v dresu národního týmu skvělý výkon a brankáře Argentiny pokořil hned třikrát, navrch přidal jednu asistenci. V pozápasovém rozhovoru uvedl: "Zápasy za národní tým mi dávají život. Mám důvěru trenéra, v Realu Madrid jsem si ji možná nezískal. Každý fotbalista chce a přeje si hrát pravidelně, což se mi v klubu nedaří, ale je tam mnoho skvělých hráčů a jak jsem řekl, možná jsem tím problémem já, protože jsem si nezískal nebo neumím získat důvěru trenéra. Budu i nadále tvrdě pracovat, abych kouče přesvědčil, že se mnou může počítat."

Okamžitě se začalo spekulovat o možném odchodu 25letého záložníka, jehož situaci sledují zejména špičkové klubu anglické Premier League. Lodivod Realu Madrid Zinédine Zidane ale vidí Iscovu budoucnost i nadále v bílém dresu.

"Isco určitě problémem není. Pokaždé, když nastoupí, nechá na hřišti vše. Problém je, že mám 25 hráčů a vždy jich může nastoupit jen 11. Někdy se nedostane na Isca, jindy na Asensia, Balea... Jsem s Iscem spokojený. Nejsem k němu nespravedlivý, je spokojený. Možná nemá v Realu Madrid takovou roli jako v národním týmu, ale je pro nás velmi důležitým hráčem. Isco je fotbalistou Realu Madrid a zůstane tady. Je to hráč, který se mi líbí, a co dělá, dělá dobře," prohlásil Zidane.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace