Jednal Gündogan i s AC Milán? Podle novinářů ne

Ilkay Gündogan (Sky Sports)

Ilkay Gündogan neprodloužil smlouvu s Manchesterem City a stal se novou posilou Barcelony. Podle některých zdrojů se jej na poslední chvíli snažil zlanařit ještě italský AC Milán, dle novináře Nicola Schiry to však není pravda.

Gündogan podepsal smlouvu s Barcelonou, kam si jej velmi přál trenér Xavi Hernández. Zájem o jeho služby předtím hlásil také jeho bývalý zaměstnavatel Borussia Dortmund, Arsenal či celky ze Saúdské Arábie.

Podle italských médií se na poslední chvíli snažil Gündoganovo rozhodnutí přestoupit do Barcelony zvrátit AC Milán, kam si hráče chtěl přivést kouč Stefano Piolo. Expert na přestupový trh Nicola Schira to ale nyní vyloučil.

Podle něj se Rossoneri o nic takového nepokoušeli, mělo jít jen o výmysly médií. A to i přesto, že AC Milán shání hráče na post ofenzivního záložníka, který byl v posledních sezonách jeho Achillovou patou.

Na tuto pozici by do Milána mohl zamířit Daiči Kamada, 26letý japonský fotbalista hájící barvy bundesligového Eintrachtu Frankfurt, jenž by do Itálie mohl odejít zadarmo po vypršení kontraktu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace