Jordi Alba o gestu k fanouškům: Nelíbí se mi, když pískají v 15. minutě za stavu 0-0

Gesto Jordi Alby (© marca.es)

Jordi Alba vysvětlil gesto, které po brance do sítě Realu Sociedad nasměroval k fanouškům.

Obránce Barcelony si zacpal uši, aby tak dal najevo, že se mu nelíbí pískot příznivců. Podle médií gestem ještě prohloubil neshody mezi klubem a fanoušky, které v posledních měsících přibývají. Přestože byl Albův gól po revizi systémem VAR anulován, Barcelona i tak zdolala Real Sociedad 1-0 a vrátila se na první místo tabulky.

"Přístup týmu je dobrý, hráči nechávají na hřišti vše. Nikdo není rád, když nehraje dobře, ale pískat v patnácté minutě za stavu 0-0, to se mi nelíbí. Tak jako já respektuji každého, tak žádám respekt i pro sebe. Pískot fanoušků se mi nelíbí," uvedl Jordi Alba.

Reprezentační krajní bek také odmítl, že by mužstvo mělo problémy s impulzivním asistentem Quique Setiéna Ederem Sarabiou, jehož zachytily kamery, jak kritizuje vlastní hráče: "Vypadá to, jako by Sarabia někoho zabil. Jako kdyby se už trenéři nemohli k ničemu vyjádřit, jak chtějí. On fotbal prožívá, nikoho neurazil. Na jeho místě bych mluvil stejně nebo ještě hůře, nevadí nám to."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace