Jsem připraven nastoupit, hlásí Koné

Arouna Koné (© marca.es)

Gregorio Manzano získal posilu do útoku, Arouna Koné hlásí návrat po zdravotních potížích.

Útočník z Pobřeží slonoviny přišel na stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána v roce 2007 z PSV Eindhoven za 12 milionů eur, což byl v té době nejdražší nákup, jaký kdy Andalusané udělali. Svými výkony ale fanoušky nepřesvědčil, situace mu komplikovaly také neustálé problémy s kolenem.

Nyní je 27letý fotbalista připraven zaujmout místo Brazilce Luíse Fabiana, jenž před několika týdny přestoupil do své rodné země: "Myslím, že už mohu hrát, jsem připraven nastoupit. Mluvil jsem o tom i s lékaři, po fyzické stránce se cítím velmi dobře. Vím, že toho ode mě fanoušci hodně očekávají, tvrdě pracuji, abych se dostal do nejlepší formy."

Koné odmítl spekulace, že by měl v létě Sevillu opustit: "Příští sezónu určitě odehraji tady. Měl jsem smůlu v podobě dvou vážných zranění, mým hlavním cílem je být plně připraven na nadcházející ročník. Pokud mi trenér dá šanci už v některém z devíti zbývajících zápasů toho letošní, budu jedině rád. Chci spoluhráčům pomoci. Máme kádr na to, abychom všechna zbývající utkání vyhráli, Liga mistrů je stále reálná." 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace