Jsem už starší, měl bych se ovládal, řekl Marcelino poté, co se zranil při oslavě gólu

Marcelino na lavičce trpěl (© marca.es)

Zranění do fotbalového světa bohužel patří, většinou jsou jejich obětmi hráči. Včerejší výhru na Anoetě ale odneslo také zdraví trenéra Valencie Marcelina Garcíi Torala.

Dvaapadesátiletý lodivod slavil Zazovu vítěznou trefu s takovým nadšením, až si při tom přivodil zranění stehenního svalu. Instrukce, které dával hráčům zpoza pomezní čáry, ho pak doslova bolely.

"Jsem už starší, v některých ohledech bych se měl lépe ovládat," řekl po utkání, které Netopýři vyhráli na půdě Realu Sociedad 3-2, s úsměvem novinářům. "Ale pokud nejde o zranění některého z hráčů, tak je to v pohodě. "

Není to poprvé, co se Marcelino v trenérské kariéře přivodil zdravotní šrám. Bolístku utrpěl i jako kouč Racingu na tiskové konferenci, což přítomní pobaveně komentovali slovy, že "to byl faul na červenou kartu". Jeden z novinářů poté k Marcelinovi pronesl: "Pokusím se vám položit dlouhou otázku, abyste měl čas se zotavit z tohoto pokusu o sebevraždu."

Podívejte se na Marcelinovo zranění při oslavě Zazova gólu...

... a na letité tiskové konferenci, když vedl Racing:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace