Jsi vir v týmu, osočil Ricardo León Julia Álvareze

Julio Álvarez zatím v Tenerife nepřesvědčil (© as.com)

V mužstvu Tenerife panuje po sérii neúspěšných výsledků hodně napjatá atmosféra, což vyústilo v potyčku dvou fotbalistů.

Došlo k ní po porážce 0-1 na hřišti Elche. Ta byla pro Tenerife už pátou v řadě, což znamená, že ostrované stále zůstávají v pásmu sestupu, přičemž na záchranu ztrácejí sedm bodů.

Ricardo León se po závěrečném hvizdu na stadionu Martínez Valero slovně pustil do Julia Álvareze, na kterého pokřikoval, že je "virem v týmu". Oba hráči si následně chtěli vše vyřídit ručně, tomu ale zabránil včasný zásah realizačního týmu.

Julio Álvarez přišel do Tenerife před začátkem letošní sezóny z Mallorcy a měl být jedním z tahounů mužstva, které mělo jako cíl vrátit se do Primera División. Svými výkony ale zůstal daleko za očekáváním.

Výsledky Tenerife nedokázal vylepšit ani uznávaný kouč Antonio Tapia, o jehož budoucnosti na lavičce ostrovanů se začíná spekulovat.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace