Kádr Valencie zeštíhlil o Isca a Del Horna

Isco (© marca.es)

Přestup záložníka či útočníka Isca z Valencie do Málagy byl oficiálně potvrzen, Mestallu definitivně opouští také Asier del Horno.

Talentovaný Isco se novému zaměstnavateli upsal na dobu pěti let, během kterých se bude výkupní klauzule zakotvená ve smlouvě postupně zvyšovat z 20 na 24 milionů eur. Málaga devátou letní posilu vykoupila ze smlouvy za částku 6 milionů eur.

Devatenáctiletý fotbalista figuroval v plánech Valencie pro příští roky, vedení klubu mu nabídlo prodloužení kontraktu s ročním platem 750 tisíc eur, Isco však raději zvolil odchod do Andalusie.

Valencia zároveň oznámila, že se dohodla s Asierem del Hornem na rozvázání smlouvy. Třicetiletý levý bek přišel na Mestallu v roce 2006 z londýnské Chelsea, v dresu Netopýrů se ale i kvůli četným zraněním nedokázal prosadit, hodně času proto strávil na hostováních v Athleticu, Valladolidu a naposledy Levante.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace