Kaká a Cristiano Ronaldo byli nabídnuti Barceloně, tvrdí Laporta

Kaká a Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Bývalý prezident Barcelony Joan Laporta prozradil, že katalánskému klubu byli v minulosti nabídnuti Kaká a Cristiano Ronaldo.

"Silvio Berlusconi nabízel výměnu Kaká za Ronaldinha. Z části to nebylo od prezidenta AC Milán myšlené vážně, ale sledoval, jak zareagujeme. Pro nás však tato možnost neexistovala, protože Ronnie byl naší radostí, úsměvem," prohlásil Laporta ke Kaká, jenž se nyní trápí v Realu Madrid, kde téměř nehraje.

Dres Bílého baletu obléká také Cristiano Ronaldo. I portugalský hvězda, za kterou Real Madrid před čtyřmi roky zaplatil Manchesteru United 96 milionů eur, však mohla podle Laporty zakotvit v Barceloně: "Jorge Mendes nám ho nabídl. Dokonce levněji než Manchesteru United díky některým přestupům, které jsme s ním dělali, ale už nám nezbyly na Cristiana Ronalda peníze, protože jsme koupili Ronaldinha, Márqueze a Quaresmu."

Laporta byl prvním mužem Barcelony v letech 2003 až 2010. Padesátiletý právník několikrát kritizoval současné vedení klubu a nechal se slyšet, že v prezidentských volbách v roce 2016 bude znovu kandidovat.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace