Kaká: Neměl jsem žádné nabídky, proto jsem zůstal

Kaká (© marca.es)

Brazilec Kaká byl žhavým tématem přestupových spekulací. Nakonec ale zůstal v Realu Madrid.

A jak sám vysvětlil, odchodu by se nebránil, neměl však žádné nabídky: "Nechci být pro klub zátěží, ale neměl jsem žádné nabídky, proto jsem zůstal. Nemusím být stále v základní sestavě, ale chci se vrátit do nominací na zápasy. Je to jako bych ve 30 letech znovu začínal poté, co jsem už všeho dosáhl. Sám sebe se ptám, jestli by nebylo lepší odejít někam, kde si více zahraji. Odpověď je ano, stále jsem tomu otevřen."

"Chodím dříve, abych si na trénincích mohl přidávat. Jsem přesvědčený, že pokud budu trénovat více než ostatní, vybojuji si místo v týmu. Dříve jsem byl jiným hráčem, ale snažím se, abych byl znovu fotbalistou, který rozhoduje zápasy. Fanoušci už naději ztrácejí, ale já ne. Fyzicky se cítím výborně," dodal Brazilec.

Kaká byl lákán do Číny, což odmítl. Zájem italského AC Milán a francouzského PSG nebyl konkretizován do takové míry, aby došlo k předložení oficiální nabídky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace