Kam s nimi?

Lola Smiljanić (©as.com)

Situace hráčů Espanyolu Barcelona, kteří se letos potulovali po hostováních zůstává nadále nejasná. Jenže ze šesti fotbalistů, kteří se po sezóně vrátí z náhradního pracoviště se stále platnou smlouvou s pericos má jen jeden vyřešenu nejbližší budoucnost pro sezónu 2011-12. Tím je gólman Kiko Casilla, jenž ve druholigové Cartageně odehrál slušnou sezónu a dostal příležitost zůstat v prvním týmu, kde se reálně rýsuje možnsot dvojky, neboť Kamerunec Carlos Kameni je jednou nohou z klubu pryč. Zbytek to ale bude mít hodně komplikované.

Tak třeba Coro už si vyslechl od nadřízených, že s ním nepočítají a že si může v klidu hledat nové působiště, pravda s jedním velkým závažím, které mu brání v rozletu. A tím je výše jeho smlouvy. Corominasovi hostování v Osasuně moc nepomohlo, do hry se dostal občas pod trenérem Camachem. Ovšem po výměně na lavičce rojillos s ním nový lodivod Mendilibar nepočítal vůbec.

Román Martínez a Lola mohou být s hostováními ve svých rodných zemích spokojeni a je tady velká pravděpodobnost, že zde budou působit i v nadcházejícím ročníku, neboť do plánů kouče Pochettina nezapadají. Snad jen Román, který má ještě rok smlouvu, bude mít menší potíže, neboť Argentinci nechtějí platit komplet jeho smlouvu, navíc Espanyol za přestup požaduje jeden až dva miliony eur. Srb Lola, jemuž smlouva rovněž končí v roce 2012 zřejmě zůstane v Partizanu ještě jednu sezónu, ale u hráče, který byl v závěrečné fázi domácí ligy pro klub z Bělehradu hodně důležitý je podobná překážka jako u Romána. Partizan záložníkovi Espanyolu nechce dotovat celý plat.

Lola se zatím ještě žádné oficiální rozhodnutí nedozvěděl a fotbalista, jehož jméno je v posledních dnech spojováno se Zaragozou by se dokonce rád představil na letní přípravě s mužstvem. Stejně tak jako Izraelec Ben Sahar a Ángel. První z nich má za sebou výbornou sezónu v Hapoelu, doma již ovšem zůstat nechce a rád by se prosadil na soupisku pro příští ligový ročník. Kontrakt má až do června roku 2013. Na rozdíl od něj se Ángel do základní sestavy v Gironě ve druhé lize neprosadil a je možné, že mu bude vypovězena smlouva a bude se muset poohlédnout po jiném angažmá.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace