Keylor Navas spekulace o brankářské posile neřeší

Keylor Navas (© marca.es)

Real Madrid by se již v zimním přestupovém okně mohl poohlédnout po novém brankáři, výkony kritizovaných Kika Casilly i Keylora Navase zatím zůstávají za očekáváním. Kostarická jednička Madriďanů ale spekulace neřeší.

"Nemusím nikomu nic dokazovat, chci si užívat kariéru a působení v Realu Madrid. Jeden nikdy neví, co se v budoucnu stane, ale teď jsem to já, kdo tu je," uvedl třicetiletý Keylor Navas, jemuž byl naposledy vytýkán gól, který inkasoval v Copa del Rey proti třetiligové Fuenlabradě.

Keylor Navas nastoupil po několika týdnech, které strávil na marodce. A podle svých slov je již zcela fit a připraven vrátit se do role prvního muže mezi třemi tyčemi Realu Madrid.

"Jsem v klidu, žádnou bolest už necítím, což je nejdůležitější, protože mohu trénovat naplno a co nejdříve se dostat do nejlepší formy. Cítím se šťastný," dodal Navas, jenž kvůli zdravotním problémům musel vynechat sedm z třinácti ligových kol letošního ročníku Primera División.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace