Kluby Primery v lednu utratily téměř 30 milionů eur

Júlio Baptista (© as.com)

S přelomem pondělí na úterý se uzavře zimní přestupové okno, ve kterém zatím kluby Primera División utratily 27,7 milionu eur.

Faxové zprávy, telefonické rozhovory, nabídky, poptávky... Pondělí bude hodně rušné, neboť účastníci nejvyšší soutěže mají poslední šanci napravit to, co se nepovedlo během léta.

Zatímco vloni se v lednu utratilo pouze 9 milionů eur, letos byla částka ztrojnásobena, a to do ní ještě nejsou započítány nákupy na poslední chvíli. Působiště také změnilo více fotbalistů, celkem 24. V lednu 2010 si balilo kufry 21 hráčů. 

Espanyol, Getafe, Hércules, Deportivo a Racing zůstaly jako jediné kluby, které nikoho nepřivedly. Kádr Espanyolu přitom zeštíhlil o Dídace a Víctora Ruize, dva důležité články defenzivní řady. Nejvíce posilovala Málaga (5 nových tváří), přes kapsu se plácli v Atléticu, které utratilo nejvyšší cifru, a to 11,2 milionu eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace