Koeman na konci sezóny necítil důvěru vedení, u budoucnosti jasno nemá

Ronald Koeman (© marca.es)

Zůstane Ronald Koeman trenérem Barcelony i pro příští sezónu? To zatím neví ani samotný Nizozemec.

Koeman v první sezóně na lavičce katalánského velkoklubu dovedl Blaugranas k triumfu v Copa del Rey, ve finále Supercopy, v lize a v Lize mistrů však neuspěl, což vyvolává pochybnosti o jeho pokračování.

Samotný Koeman přiznává, že nemá jasno: "Po pravdě nevím, jestli pokračuji. Promluvíme si po konci sezóny. Chci smlouvu (do léta 2022) dodržet. Některé věci musíme změnit, což se dělo už v první sezóně, ale poslední slovo má prezident," uvedl Koeman.

"Myslím, že za poslední měsíc si trenér i hráči zasloužili více respektu. V závěrečné části sezóny jsem necítil důvěru vedení. O mé budoucnosti jsme nemluvili, chápu, že výsledky vyvolávají pochybnosti. Chápu, že pokud chceme vítězit, musíme leccos změnit. Pokud si myslí, že je potřeba jiný trenér nebo hráči, skvěle, ale je potřeba komunikovat."

"Ještě dva tři zápasy zpět jsme bojovali o titul. Myslím, že takovou sezónu bychom v srpnu brali. Problém byl, že od začátku roku 2021 jsme hrou a triumfem v Copě vyvolali více očekávaní. Myslím, že vzhledem k problémům, které jsme měli, to nebyla špatná sezóna. Ale nebyla ani dobrá," dodal Koeman.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace