Kondice Karima Benzemy se zlepšuje. Je možné, že v nedělním El Clásicu bude k dispozici

skysports.com

Real Madrid dnes odpoledne absolvoval předposlední trénink před nadcházejícím šlágrem La Ligy a všechnu pozornost na sebe strhl jediný muž - Karim Benzema. Francouz sice stále po zranění, které si přivodil v zápase proti Mallorce, netrénoval s týmem, nicméně jeho rekonvalescence vypadá pozitivně a účast v nedělním zápase tak není vyloučena.

Po sobotním tréninku, který začne v 11 hodin dopoledne, by už mělo být definitivně jasno. Benzema byl povolán i do francouzského národního týmu trenérem Didierem Deschampsem na zápasy proti Pobřeží slonoviny a Jihoafrické republice, které se odehrají 25. a 29. března. 

Před blížícím se střetnutím s Barcelonou dohlížel Carlo Ancelotti na trénink, který byl zaměřen primárně na držení míče, jeho kontrolu a přihrávky. Dále jeho svěřenci pilovali taktiku a na závěr simulovali utkání na zmenšeném hřišti.

Los Blancos v současné době patří v tabulce první příčka, kde mají desetibodový náskok na druhou Sevillu. Barcelona je třetí, pět bodů za Sevillou, která má v poslední době slabší formu a navíc mají Katalánci další výhodu v podobě zápasu k dobru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace