Konečně jsem si získal Bernabéu, raduje se Benzema

Karim Benzema (© as.com)

Karim Benzema se stal jedním z hrdinů včerejšího utkání mezi Realem Madrid a Getafe, Francouz přispěl k výhře Bílého baletu 4-2 dvěma přesnými zásahy.

Když třiadvacetiletý útočník minutu před koncem střídal, zaplněný Bernabéu mu nadšeně aplaudoval, což samotného Benzemu potěšilo: "Konečně jsem si získal Bernabéu."

"Jsem stoprocentně připravený. Cítím velkou důvěru v mé schopnosti, a to ze strany spoluhráčů, trenéra i prezidenta. To mi hodně pomáhá, vše mi vychází. Mám potřebnou sebedůvěru," raduje se Benzema, jemuž dlouhou fanoušci nemohli přijít kvůli slabým výkonům na jméno. To už je minulost, reprezentační forvard v posledních měsících zastiňuje Gonzala Higuaína.

"Vstoupili jsme do sezóny dobře, ale musíme pokračovat v každodenní práci, jít krok za krokem. Já jsem připraven i nadále ze sebe vydávat vše v každém zápase, ve kterém dostanu čas na hřišti."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace