Koundé vyhlíží velký přestup, zájem má i Real Madrid

Jules Koundé (© marca.es)

Jules Koundé se i přes své mládí zařadil mezi nejlepší stopery La Ligy, což vyvolává spekulace o budoucnosti opory Sevilly.

Samotný Koundé uvedl, že velký přestup vyhlíží, možná už během letošního léta: "Je možné, že během léta změním klub. Ještě není rozhodnuto. Mým cílem je - jednoho dne - přestoupit do velkého klubu a udělat další krok v kariéře, bojovat o trofeje. Celkově se mi líbí myšlenka, že začínate každou sezónu s cílem vyhrát nějakou soutěž."

"V Seville jsem začal nastupovat čím dál častěji, poté přišly i starty v Lize mistrů. Daří se mi zřejmě proto, že to mám v hlavě. Vždy jsem v to věřil a pracoval na tom. Důležitá je podpora klubu i spoluhráčů, hodně se naučíte zejména v zápasech, ve kterých uděláte nějakou chybu."

Koundé už debutoval za reprezentaci Francie, Sevilla si 22letého klenotu cení na 80 milionů eur, což je výše výkupní klauzule. Jednání o nižší cifře Andalusané odmítájí, což vloni poznal Manchester City. Letos má o Koundého kromě anglických klubů zájem také Real Madrid, který v něm vidí nástupce Sergia Ramose. Dojde k drahému transferu v rámci La Ligy?

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace