Králem poledních zápasů je Atlético

Hráči Atlética hrají v neděli od 12 hodin nejčastěji (© marca.es)

Zápasy s výkopem v pravé nedělní poledne jsou novinkou letošní sezóny Primery, kterou nejčaštěji zkouší fotbalisté Atlética.

Svaz dnes zveřejnil časy utkání 31., 32., 33. a 34. kola, hned ve třech z nich připadly zápasy od nedělní dvanácté hodiny právě na Atlético.

Když k tomu připočteme již pět odehraných duelů Madriďanů v tomto čase, vyjde nám, že čtyři kola před koncem budou mít Los Colchoneros novinku vyzkoušenou hned osmkrát. Rayo Vallecano má podobná pocity, nastoupilo v tuto dobu již šestkrát.

V neděli od dvanácti hodin museli hráči Betisu a Realu Sociedad vyběhnout na trávník pětkrát, Osasuna a Villarreal čtyřikrát. Pouze Barcelona, Málaga a Racing utkání s výkopem v netradičním čase zatím nepoznaly. Prezident Katalánců Sandro Rosell doufá, že to tak zůstane, neboť Katalánci podle něj mají "vlastní hrací časy, díky kterým hráči poobědvají s rodinou a až poté jdou hrát".

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace