Krize v Athleticu. Odstoupí Bielsa?

Marcelo Bielsa (© as.com)

Pořádně rušný večer probíhal včera v kancelářích Athleticu. Vedení klubu se dostalo do křížku s trenérem Marcelem Bielsou.

A to kvůli tomu, že Argentinec slovně i fyzicky napadl dělníka, jenž je zodpovědný za probíhající rekonstrukci tréninkového centra Lezama.

"Je to pravda, udeřil jsem ho. Jsem zodpovědný za své činy, žaluji sám sebe. Já toho pána nerespektuji, protože dělal svou práci špatně a ví to. Myslím si o této osobě to nejhorší. Je to podvod a krádež. Nejde o to, že by to bylo nedodělané, ale o to, že je to bylo udělané špatně. Myslím, že ten člověk podvedl klub," zuřil Bielsa na tiskové konferenci.

Athletic následně vydal prohlášení, v němž se postavil na stranu stavební firmy: "Athletic Club rozhodně nesouhlasí s osobním a subjektivním názorem Marcela Bielsy a omlouvá se za jeho prohlášení, která mohla poškodit dobré jméno stavební společnosti."

Během včerejšího večera svolal prezident Lvů Josu Urrutia výjimečnou poradu. Některá média přinesla informaci, že Marcelo Bielsa během ní rezignoval, což se však nepotvrdilo. El Loco prozatím zůstává koučem Athleticu, přestože údajně o odstoupení z funkce uvažuje. Urrutia i Bielsa odmítli celou záležitost komentovat.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace