Kto vyhrá v Barcelone, môže vyhrať aj v Manchestri, vraví Özil

Mesut Özil (© lov-3.net)

Už zajtra čaká Real Madrid ťažký zápas v Lige Majstrov na horúcej pôde Manchestru United. Mesut Özil si myslí, že jeho tím je v dobrej forme a v Anglicku si môže vybojovať postup.

"Milujem hrať proti najlepším, neskutočne ma to motivuje. V ligovej súťaži už nemáme veľkú šancu na titul, ale sme v hre v Copa del Rey aj Lige Majstrov, preto je našou povinnosťou o tieto trofeje zabojovať zo všetkých síl. Na Old Trafforde nás nečaká ľahká úloha, bude to ťažký zápas proti veľmi dobrému súperovi, no už v domácom stretnutí sme ukázali, že nie sme horší. Mám rešpekt k Manchestru, ale poviem to tak, že kto vyhrá v Barcelone, môže vyhrať aj v Manchestri," vyjadril sa bývalý futbalista Schalke 04, či Werderu Brémy.

Real Madrid dokázal v krátkom časovom úseku poraziť dvakrát Barcelonu, raz dokonca na Nou Campe a to v semifinálovej odvete Copa del Rey. Champions League je ale iná súťaž... V médiách sa často diskutuje o vzťahu hráčov Merengues s trénerom José Mourinhom.

"Za seba môžem povedať, že môj vzťah s Mourinhom je dobrý. Podporuje ma, verí mi, často hrávam, takže som spokojný. V šatni to funguje, ak by to tak nebolo, asi ťažko by sme vyhrali v Barcelone. Mourinho je jedným z najlepších trénerov na svete, ak nie najlepší," myslí si rodák z Gelsenkirchenu, ktorý sa krátko vyjadril aj k téme, že od budúcej sezóny sa stane Pep Guardiola trénerom Bayernu Mníchov.

"V Madride sme o tom zatiaľ nehovorili. Ale je to veľmi dobrý kouč, vyhral s Blaugranas mnoho titulov a podľa mňa sa po jeho príchode stane Bayern ešte lepším. Ja ho ale nepoznám osobne, nikdy som s ním nehovoril, takže ako človeka ho súdiť nemôžem."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace