Kun Agüero letos přišel o třetinu tréninků

Kun Agüero (© as.com)

Kun Agüero je nejlepším střelcem Atlética v letošní sezóně, přesto byl Argentinec v některých zápasech pouze svých stínem.

A nyní je známá možná příčina. Mladá hvězda Madriďanů patří mezi nejvíce "okopávané" hráče, čehož výsledkem je, že neabsolvoval 43 tréninků ze 127, které Quique Sánchez Flores od září loňského roku vedl, v plné zátěži se spoluhráči.

To znamená, že Kun Agüero zmeškal třetinu tréninků, respektive absolvoval individuální výcvik či posilování v tělocvičně místo toho, aby se věnoval stejným cvičením jako zbytek týmu. Pro poslední příklad nemusíme chodit daleko. Ve víkendovém duelu se Zaragozou jej v tvrdém souboji poslal k zemi Ponzio. Obavy ze zranění se naštěstí nepotvrdily, přesto byl Kun Agüero v pondělí šetřen a na tréninku se hlásil až v úterý.

Atlético své útočné eso potřebuje ve stoprocentním zdravotním stavu. Letos Los Colchoneros odehráli bez zraněného Argentince osm soutěžních utkání s negativní bilancí dvou výher, dvou remíz a čtyř porážek...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace