La Liga je podle Essiena zábavnější než Premier League

Michael Essien (© as.com)

Kvality španělské a anglické ligy jsou denodenně porovnávany, svou troškou do mlýna přispěl také Michael Essien.

Ghanský záložník strávil řadu let v londýnské Chelsea, kterou letos v létě vyměnil za Real Madrid. A podle jeho slov je Primera División atraktivnější z obou soutěží: "Mnozí mluví o Premier League jako o nejlepší lize světa, ale La Liga je zábavnější. Padá v ní více branek a hraje se lepší fotbal."

"La Liga patří mezi nejlepší a nejnáročnější soutěže, proto chci předvádět dobré výkony a přispět k obhajobě titulu," dodal Essien, jenž si nové angažmá užívá. "Mluvíme o Realu Madrid, největším klubu světa. Každý by tady rád hrál. Já jsem pouze Michael Essien, časem mě poznáte. Mimo trávník jsem tichý a klidný, ale na hřišti se vše mění."

Třicetiletý fotbalista nepřikládá špatnému vstupu Bílého baletu do sezóny velkou váhu: "Je to těžký začátek, ale občas se do takové situace dostanete. Teď jsme vyhráli dvakrát v řadě, o víkendu chceme zvítězit potřetí. Každý zápas je důležitý, do konce sezóny jich zbývá ještě hodně. Musíme jich co nejvíce zvládnout vítězně, abychom mohli bojovat o titul."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace