La Masía vyškolila BATE Borisov

Barcelonští mladíci přesvědčili (© as.com)

Barcelona i v sestavě složené z náhradníků a hráčů rezervního týmu nadělovala, BATE Borisov utrpěl na Nou Campu debakl 0-4.

A jde o zasloužený výsledek. Přestože v barvách Katalánců nastoupila celá řada evropským fotbalem neprotřelých mladíků, hrálo se v podstatě celých devadesát minut pouze jedním směrem. Projev Barcelony byl svižný, kombinační a pro branku hostů hodně nebezpečný.

BATE se soustředil na obranu, která zahušťovala prostor kolem velkého vápna. Na první šanci se přesto čekalo pouhé dvě minuty, Gutor v souboji s Rafinhou zvítězil. Po čtvrthodině zkoušel stejný fotbalista štěstí prozměnu hlavou, ale opět bez gólového efektu.

Sergi Roberto o dalších pár minut později nepochopitelně zklamal v jasné tutovce, svůj omyl však velmi rychle napravil prvním gólem večera, když pravačkou zamířil mimo dosah Gutora.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu s tím rozdílem, že koncovka domácích byla lepší. To ještě neplatilo při šanci Pedra a situaci jeden na jednoho, v níž se octil Sergi Roberto. Skvěle hrající Isaac Cuenca následně vyzval ke skórování Montoyu a mladý bek nabídkou nepohrdl.

Cuenca byl hvězdou druhé půle, neboť připravil i třetí gól utkání pro Pedra, jehož patička byla dokonalá. A aby své představení korunoval, vybojoval po střetu s Volodkem pokutový kop, který proměnil Pedro. Barcelona znovu ukázala, že její akademie je chloubou fotbalové zeměkoule, výsledek je tak jasný, jako byl i průběh samotného zápasu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace