La Roja potěšila Pontevedru pěti góly

Španělská radost (© marca.es)

Fotbalisté Španělska zvládli úspěšně test proti Saúdské Arábii, kterou v Pontevedře rozstříleli 5-0.

Utkání tak splnilo svůj účel. Bylo jasné, že exotický soupeř nebude mistrům Evropy a světa stačit, proto se očekávalo, kolik branek v síti si odveze.

Zápas se více než výsledkem zapíše do historie stým startem Fernanda Torrese v dresu národního týmu. A přestože si útočník Chelsea nemohl oslavit jubileum gólem, byl spokojený. Stejně tak David Villa, jemuž se vydařil návrat po vážné zlomenině nohy, a to i s radostí v podobě vstřelené branky z pokutového kopu.

Byl to Santi Cazorla, kdo otevřel skóre po pasu Pedra, nejlepšího muže střetnutí. Nedlouho poté si oba hráči role vyměnili a Pedro po pobídce Cazorly zvýšil na 2-0.

Jednostranná záležitost pokračovala i po změně stran. Xaviho krásný přímý kop, Villova penalta po faulu na Monreala a Pedrova střela v 73. minutě znamenaly konečnou úpravu výsledku na 5-0. Španělsko splnilo cíl a potěšilo zaplněný stadion Nuevo Pasarón.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace