La Roja v Kataru zdolala Uruguay

Španělsko zvítězilo nad Uruguayí (© marca.es)

Fotbalisté Španělska zvládli přátelské utkání proti Uruguayi vítězně. Jihoamerického soka porazili v Kataru 3-1.

La Roja sice v exotické destinaci nepředvedla proti soupeři, s nímž se střetne také na Konfederačním poháru, ideální výkon, ale na rozdíl od jiných přípravných duelů ani nezklamala.

Na Uruguayi byla znát velká motivace od prvních minut, naopak Španělsko zahřívalo motory pomaleji. Favoritovi pomohl kiks Muslery při dalekonosné ráně Cesca, která po čtvrthodině znamenala úvodní branku. Cebolla Rodríguez sice ještě do poločasu vyrovnal. Šance Jordi Alby a Cesca skončily na brankové konstrukci.

Po změně stran bylo k vidění lepší Španělsko než v první půli. Odměna přišla velmi rychle, když Pedro poslal po Piquého pasuu Del Bosqueho partu do vedení. Stejný hráč dal svým druhým gólem výsledku definitivní podobu.

Azpilicueta, Isco a Mario Suárez debutovali, Del Bosque se vyrovnal Kubalovi a Carles Puyol odehrál stý zápas za reprezentaci. A do kasy RFEF přibyly tři miliony eur. Všichni mohou být spokojení.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace