La Rojita v šoku. Olympijský sen skončil po dvou zápasech

Španělsko na olympiádě zklamalo (© marca.es)

Sbírka úspěchů španělského fotbalu posledních let se olympijskou medaili nerozšíří. Reprezentace do 23 let prohrála i druhý zápas her 0-1, tentokrát s Hondurasem, což pro ni znamená konec na turnaji.

Přestože mužstvo Luise Milly po porážce s Japonskem ujišťovalo, že se poučilo, nestalo se tak. Španělsko přišlo o naději na medaili, kterou bralo za téměř jistou. Jenže mladíci nedokázali ukázat své kvality a balí kufry zaslouženě.

Pravda, předvedený výkon byl lepší než proti Japonsku, zejména v závěru předvedla La Rojita drtivý tlak, jenže Španělsko tentokrát nemělo na své straně štěstí.

Hned třikrát pomohla Hondurasu branková kontrukce, Millova parta si navíc stěžovala na verdikty rozhodčího, který jí upřel dva pokutové kopy, které mohly znamenat naději do posledního utkání základní skupiny. Nestalo se, takže Španělsku už půjde pouze o čest.

Jediný gól střetnutí padl už v sedmé minutě, kdy se prosadil Bengtson. V prvním poločase ospalá La Rojita zahrozila Matou, ale bez úspěchu.

Ve druhém dějství se ukázalo, že když to nejde, tak to prostě nejde. Mendoza v brance Hondurasu předvedl několik výborných zákroků a ještě si dobře postavil tyče. Španělsko přišlo o nejžhavější olympijské želízko v ohni.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace