Lahev vodky se stala mojí nejlepší kamarádkou, vrací se k angažmá v Realu Madrid Sneijder

Wesley Sneijder (© marca.es)

Wesley Sneijder se vrátil k angažmá v Realu Madrid mezi roky 2007 a 2009. Nizozemec je v knize pojmenované Sneijder hodně upřímný.

Nyní již bývalý 36letý fotbalista prozradil, že si v hlavním městě Španělska užíval nočního života a alkoholu.

"Byl jsem mladý, užíval jsem si úspěch, protože jako hráče Realu Madrid vás obdivují. Rád jsem byl středem pozornosti. Nebral jsem drogy, ale holdoval alkoholu. Zvykl jsem si na život rock´n´rollové hvězdy. Utrácel jsem tisíce eur a platil za všechny. Nic jsem si neodříkal," píše někdejší hráč, který prošel i Ajaxem či Interem Milán a kariéru ukončil vloni.

"Po rozvodu jsem zůstal sám a já neumím být sám. Proč bych také byl, když mám tolik přátel? Neuvědomil jsem si, že lahev vodky se stala mojí nejlepší kamarádkou. Po fyzické stránce jsem si to neuvědomoval. Další den jsem se vzbudil, jako by se nic nestalo. Pořád jsem hrál, ale samozřejmě čím dál hůře a méně soustředěně. Lhal jsem sám sobě, že vše je v pořádku. Spoléhal jsem se na fotbalovou inteligenci, i když tělo chátralo. Běhal jsem čím dál méně a snažil se to vynahradit technikou. Myslel jsem si, že to nikdo nepozná. Ostatní mě upozorňovali, že tak dlouho pokračovat nemůžu, jinak to nepřežiji. Ruud (Van Nistelrooy) to říkal, Arjen (Robben) také. Naléhali na mě, že jako fotbalista musím mít disciplínu. Mé chování nebylo hodno Realu Madrid. Byl jsem zničený."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace