Leovi se klaní i Paco Jémez

Leo Baptistão (© marca.es)

Leo Baptistão, jméno, které ještě před pár měsíci znali pouze skalní příznivci Raya Vallecana, plní stránky novin stále častěji.

Teprve dvacetiletý fotbalista přispěl dalším skvělým výkonem, gólem a asistencí k výhře Madriďanů nad Mallorcou 2-0. Pro Lea to byla ve dvanáctém zápase už šestá trefa a čtvrtá gólová přihrávka. To jsou cifry, kterými se v této fázi sezóny a v takovém věku mohly pochlubit pouze největší hvězdy jako Ronaldo, Torres, Messi, Kun Agüero, Rossi či Higuaín... A to Leo ani není na soupisce prvního týmu Raya, protože je zapsán v kádru rezervy. Přesto se stal nepostradatelnou osobností sestavy Paca Jémeze.

Šikovný Brazilec je navíc nejlepším střelcem brazilské národnosti napříč nejlepšími evropskými ligami. Bylo by asi bláznivé posílat ho v konkurenci Hulka, Neymara, Pata a dalších do národního týmu, zraky trenéra Canarinhy by ale neměly Vallecas míjet.

"Ukazuje, že je skvělým hráčem. Je ve formě, díky němu si můžeme fotbal užívat, pomáhá tak celému týmu. Má před sebou velkou budoucnost a my jsme připraveni mu pomoci. Všecho přišlo naráz, ale on je inteligentní, vypořádá se s tím," nešetří chválou na adresu jednoho z objevů sezóny trenér Raya Paco Jémez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace