Letos to byla nuda

Radost hráčů Mallorcy(© diariodemallorca.es)

Mallorca si včerejším tříbodovým ziskem definitivně zajistila místenku v prvoligové společnosti i pro nadcházející ročník a nepřijde o ni ani v případě těch nejméně očekávaných výsledkových kombinací v závěrečném ligovém spurtu sezóny 2011-12.

Stejně jako mnoho dalších ligových soupeřů i včera Zaragoza podlehla díky úspěšně zahranému rohovému kopu (Villarreal kupříkladu při porážce 0:4 po rohu inkasoval třikrát). Toť vše. Víc toho Mallorca nenabídla. Kouč Joaquín Caparrós bezesporu odvedl lepší práci, než jeho kolega Michael Laudrup, jenž zachránil mužstvo v posledním kole jen díky gólu „netopýra“ Adurize v La Coruñi. Až potud vše dobré a gratulace klubu a především hráčům. Mallorca se dokázala zachránit s jedním z nejslabších kádrů za poslední roky, ne-li vůbec nejhorším mančaftem, který měla od svého návratu do Primera División před patnácti lety, kdy gól „Carlitose“ ve Vallecas i přes prohru 1:2 v odvetném utkání baráže znamenal vytoužený postup. Fanoušci, kterým nevyprchalo nadšení a zájem navštěvovat zápasy svých miláčků, určitě pamatují lepší časy. Letos to byla opravdu nuda a fotbal zkomíral. K tomu, aby mužstvo i příští rok mohlo radostně zvedat ruce nad hlavu nad dosaženou záchranou, je potřeba něco víc. Ne každým rokem se najdou tři horší kluby jako letos. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace