Líbilo by se mi to, říká Griezmann k možnému přestupu do Atlética

Antoine Griezmann (© as.com)

Zůstane Antoine Griezmann v Realu Sociedad? Podle španělských médií i samotného hráče by tomu tak nemuselo být.

"K tomuto přestupu nedojde, protože náš klub napotřebuje prodávat hráče, aby vyrovnal rozpočet," uvedl nedávno zástupce baskického celku Joseba Ibarburu, nicméně šustění bankovek by názor vedení Errealy mohlo změnit.

Ke spekulacím se vyjádřil i Griezmann: "Stále platí, co jsem říkal, a sice že mojí první volbou je Real Sociedad. Ale Atlético je skvělý klub a od Forlána a dalších hráčů bych se toho hodně naučil. Přestup do Madridu by se mi líbil, jsem však spokojený i v Realu Sociedad, kde se učím od Xabi Prieta nebo Aranburua."

"Můj agent mi řekl o velkém zájmu Atlética. Podle něho jsem blíže Atléticu než Realu Sociedad, já se ovšem vidím stále o něco blíže Errealy, protože chci zůstat, ale... Vše závisí na prezidentovi, jestli mě chce prodat, nebo ne."

Griezmann se zařadil mezi největší objevy Primera División 2010/2011, když pomohl Realu Sociedad k záchraně sedmi góly a zmeškal jediné utkání.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace