Liga Fantástica po 1. kole

Lionel Messi (© daylife.com)

První kolo soutěže Liga Fantástica už zná výsledky. Jak si kdo vedl?

Za kvalitu je potřeba si připlatit. Nejlepším hráčem se stal Lionel Messi. Hvězda Barcelony v ceně 40 milionů eur přispěla k výhře nad Realem Sociedad 5-1 dvěma góly, za což si vysloužila 54 bodů.

Nejhůře dopadli ti, kteří do svého výběru zařadili Aritze Adurize. Zkušený útočník neprožil dobrý návrat do Athleticu. Bilance -21 bodů je toho jasným důkazem.

Mezi týmy do sezóny nejlépe vstoupili pitbullovi Village People se ziskem úctohodných 238 bodů. Prízrak uživatele Gabo10 obsadil druhé místo (172 bodů), třetí pak skončilo Porta Corsa Cvrka se 158 body.

Příští kolo, které je druhým v letošním ročníku soutěže, má uzávěrku v sobotu 25. srpna v 18 hodin!

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu.

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 1 brankáře, 4 obránce, 4 záložníky a 2 útočníky + musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv měni. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace