Liga Fantástica po 10. kole

Álex López zabodoval... (© halacelta.com)

Letošní ročník soutěže Liga Fantástica má za sebou desáté kolo. Jak dopadlo?

Nejlepším hráčem kola se stal záložník Celty Vigo Álex López, jenž se gólově podílel na výhře svého týmu na hřišti Málagy v poměru 5-0. Za to si vysloužil 66 bodů.

Neuspěli ti, kteří do svého výběru zahrnuli brankáře Málagy Willy Caballera. Pět inkasovaných branek a porážka znamenají hodnocení minus 19 body.

Mezi týmy si v bodově velmi bohatém kole polepšil david, který jich získal 234. Marechiaro17 obsadil druhé místo se 213 body, třetí Adyno9 nasbíral o pět méně. 

Právě david se posunul do čela celkového pořadí, na druhé místo odsunul Kilyho a na bronzový stupínek kvashu.

Příští kolo, které je jedenáctým v letošním ročníku soutěže, má uzávěrku v úterý 29. října v 19:00!

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu.

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole), odpovídala některé z možných formací a musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv měni. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace