Liga Fantástica po 32. kole

Hvězda kola (© as.com)

Další kolo soutěže Liga Fantástica je minulostí. Jak dopadlo?

Nejvýhodnější koupí se ukázal být záložník Realu Madrid Mesut Özil, jenž se trefil do sítě Betisu hned dvakrát. Za to obdržel 50 bodů.

Na opačném konci hodnocení se ocitl brankář Málagy Willy Caballery, neboť musel proti Valencii lovit míč ze sítě pětkrát. Minus 19 bodů.

Mezi týmy uspěl Johnny se 156 body, druhý Kily nasbíral 126 bodů a bronzový mejra a čtvrtý Petrinho17 jako poslední v tomto kole překročil stobodovou hranici, a sice se 117 body, respektive 107.

Celkovému pořadí i nadále vévodí kobls, Petrinho17 je druhý a na třetí místo se posunul ace.

Příští kolo, které je třiatřicátým v letošním ročníku soutěže a zároveň čtvrtým v měsíci dubnu, má uzávěrku v pátek 26. dubna ve 20:00!

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu.

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole), odpovídala některé z možných formací a musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv měni. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace