Liga Fantástica po 34. kole

Apoño (© marca.es)

Třicáté čtvrté kolo soutěže Liga Fantástica je minulostí. Jaké výsledky přineslo?

Hvězdou kola se stal záložník Zaragozy Apoño, jenž se podílel na vítězství nad Rayem Vallecanem dvěma přesnými zásahy. Za to mu náleží 50 bodů.

Prodělali naopak ti, kteří do svého týmu zahrnuli Joana Capdevilu z Espanyolu. Obránce Espanyolu si v Seville vstřelil vlastní gól a jeho mužstvo prohrálo. Minus 12 bodů.

Mezi týmy byli nejlepší Kilyho Kilyho nekopy se 185 body, Sevillistovy FC Ovesné vločky obsadily druhé místo se 179 body a Carlitosův Fast Food CF skončil třetí se 175 body.

Celkovému pořadí i nadále kraluje kobls, Sevillista je druhý a třetí post patří Petrinhovi17.

Příští kolo, které je pětatřicátým v letošním ročníku soutěže a zároveň druhým v měsíci květnu, má uzávěrku v pátek 10. května ve 20:00!

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu.

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole), odpovídala některé z možných formací a musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv měni. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace