Liga Fantástica po 38. kole

Mesut Özil - pohoda, klídek a tabáček (© as.com)

Letošní ročník soutěže Liga Fantástica skončil. Jaké výsledky přineslo poslední kolo?

Hvězdou kola se stal Mesut Özil, který se podepsal pod výhru Realu Madrid nad Mallorcou v poměru 4-1 dvěma přesnými zásahy, za což si vysloužil 50 bodů.

Nejslabším článkem byl naopak útočník Getafe Miku. Ten nezabránil prohře se Zaragozou a navíc bylou vyloučen, což znamená v hodnocení 11 záporných bodů.

Mezi týmy se kolo nejlépe povedlo Carlitosově Fast Foodu CF se 179 body, Kilyho nekopy skončili druzí se 159 body a bronz získali lampaard s celkem Proboštov FC a Andrésovo Atlético Ciudad Vieja se 155 body.

V celkovém pořadí zvítězil Carlitos se ziskem 4 242 bodů. Ruty se svými Blanquinegros skončil druhý (4 239 bodů) a Kilyho nekopy obsadili třetí příčku se 4215 body.

Všem zúčastněným děkujeme a věříme, že vám naše soutěž zpříjemnila sledování španělské Primera División. Liga Fantástica bude pokračovat i v příští sezóně, v níž se můžete těšit na několik vylepšení. Návrhy na ně můžete psát do diskuse.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace