Liga Fantástica po 6. kole

Ivan Rakitić (© goal.com)

Vložené kolo Primera División, které se hrálo v pracovních dnech, je ukončené. Jak dopadla Liga Fantástica?

Nejvíce bodů získal Ivan Rakitić. Záložník Sevilly se podílel na výhře nad Rayem Vallecanem dvěma přesnými zásahy, což znamená 46 bodů.

Nejméně se dařilo útočníkovi Realu Sociedad Imanolu Agirretxemu, který si připsal 14 záporných bodů.

Mezi týmy se kolo povedlo rufusovi, který se jako jediný přehoupl přes hranici 200 bodů. Druhý Kily jich získal 190, třetí El Rafter 185.

Do čela celkového pořadí se posunul rufus, na druhé Kily a na třetí byl odsunut david.

Příští kolo, které je sedmým v letošním ročníku soutěže, má uzávěrku již v pátek 27. září ve 20:00!

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se přihlásit kdykoliv v jejím průběhu.

Co je Liga Fantástica?

Kdo neví, co to je Liga Fantástica, tak malé shrnutí. Jde o hru, kde si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou dostává body podle výkonnosti. Vše je popsáno v pravidlech (zde).

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole), odpovídala některé z možných formací a musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů (zde), kterou může kdykoliv měni. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů daného kola.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace