Liga Fantástica pokračuje 3. kolem

Liga Fantástica (© marca.es)

Primera División má na programu třetí hrací kolo, stejnou fází pokračuje i Liga Fantástica.

Že nevíte, o co jde? Liga Fantástica je soutěž, v níž si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů (zde), za kterou poté podle výkonnosti hráčů dostává body.

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole) a musí být v maximální výši 60 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat!

Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů, kterou může kdykoliv měnit. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu, kdy je uzávěrka kola.

V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů, které se do  aktuálního kola Liga Fantástica započítávají. Soutěž kopíruje průběh reálné La Ligy, kola jsou proto obvykle týdenní.

Uzávěrka třetího kola je již zítra (v sobotu) v 17 hodin! Nezapomeňte si proto nastavit vaší základní jedenáctku, ať nenaberete bodovou ztrátu hned z kraje sezóny! Startuje samozřejmě i tipovací soutěž Primery i Segundy.

A jedna menší nápověda pro aktuální kolo. Nedoporučujeme zahrnout do sestavy Diega Lópeze z Villarrealu a Pape Diopa z Racingu, oba hráči si totiž odpykávají karetní trest.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace