Ligu bez Barcelony bychom snadno vyhráli, myslí si Mourinho

José Mourinho (© marca.es)

José Mourinho je přesvědčený, že by Real Madrid snadno vyhrál jakoukoliv ligu, kde by nemusel soupeřit s Barcelonou.

"Barcelona je velmi dobrá, což dokázala vítězstvím na mistrovství světa klubů, za což jí gratuluji, přestože si myslím, že Liga mistrů má mnohem větší hodnotu než tyto dva zápasíky," prohlásil portugalský bouřlivák na adresu odvěkého rivala, který získal poslední tři tituly Primery.

"Barcelona je mistrem světa. Ale ani v našem případě se nedá mluvit o neúspěchu. Vedeme ligu, vyhráli jsme Copu, došli do semifinále Ligy mistrů a v základní skupina se nám povedla vůbec nejlépe ze všech. Barcelona je současným mistrem světa. Kdybychom neměli tak kvalitního soupeře, bylo by to pro nás snažší. Jinou ligu by tento Real Madrid snadno vyhrál."

Mourinho se také nechal slyšet, že by uvítal pokračování soutěže přes svátky, jako je to běžné v Anglii: "Rád bych hrál a dal lidem, co chtějí. Fotbalisté jsou umělci a mají fanouškům nabízet představení."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace