Llorente myslí na návrat do Španělska. Athletic zatím zájem neprojevil

Fernando Llorente (© marca.es)

Athletic má problémy se střílením branek, proto se spekuluje o možném návratu Fernanda Llorenteho. Ten ale příliš pravděpodobně nevypadá.

Samotný fotbalista Tottenhamu, jenž bude po sezóně volným hráčem, připustil, že by na případnou nabídku klubu z Bilbaa reagoval, žádná však zatím nedorazila.

"Nikdy nevíte, co bude. Pravdou je, že mi letos končí smlouva a návrat do Španělska je jednou z možností. Uvidíme, kam. Bilbao je můj domov, a kdyby přišla nabídka Athleticu, samozřejmě bych ji zvážil. Zatím však žádný zájem ze strany klubu není, proto není o čem mluvit," prohlásil 33letý vysoký forvard, jemuž se přezdívá Lví král.

Llorente opustil Athletic před pěti lety, kdy přestoupil do Juventusu, přestože mu Baskové nabízeli vyšší plat - 3,5 milionu eur za sezónu. V klubu proběhnou nejpozději v březnu prezidentské volby a současný první muž Athleticu Josu Urrutia stále  neprozradil, jestli bude potřetí kandidovat. Llorentemu ale poslal jasný vzkaz, který dává tušit, že dokud bude Urrutia v čele Athleticu, nedá se očekávat, že by o hráčově návratu vůbec uvažoval: "Llorente tehdy odmítl naší neodolatelnou nabídku a dal přednost jiné. Tak to je."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace